recipe #1

rezept 1Tortellini salad with Rucola & Paprika

perfect for a party

Ingredients for  8 portions

500                   g                                    tortellini with cheese filling

2                                                              red paprika

50                     g                                     chopped almonds or pine seeds

100                   g                                     Rucola

4                   TBS                                    Walnut oil

2                   TBS                                    Sunflower oil

3                   TBS                                    Balsamic vinegar

Get started:

Wash the Rucola.

Cook the Tortellini.

Roast the almonds or pine seeds in a pan – without oil (Careful they burn very fast).

Cut the paprika into thin stripes.

Let the tortellini cool down.

Put everything in a big bowl.

For the dressing mix 4 TBS Walnut oil, 2 TBS Sunflower oil and 3 TBS Balsamic vinegar with a little bit of salt and pepper.

You can modify the dressing or the amount of the ingredients – how you like it best!

It’s super fast and very yummy!

______________________________________________________________

Käsetortellinisalat mit Rucola & Paprika

perfekt für eine Party

Zutaten für 8 Portionen

500                 g                                     Käsetortellini

2                  Stk.                                    rote Paprika

50                   g                                     Mandelstifte oder Pinienkerne

100                 g                                     Rucola oder Feldsalat

4                   EL                                     Walnussöl

2                   EL                                     Sonnenblumenöl

3                   EL                                     Aceto Balsamico

Zubereitung:

Rucola waschen.

Tortellini werden gekocht.

Die Mandelstifte oder Pinienkerne in einer Pfanne ohne Fett rösten (Vorsicht, sie werden schnell zu dunkel).

Paprika in dünne Streifen schneiden

Die Tortellini abkühlen lassen.

Alles in eine große Schüssel geben.

Für das Dressing 4 EL Nussöl, 2 EL Sonnenblumenöl und 4 EL Balsamicoessig mischen.

Sowohl beim Dressing, als auch bei den Mengen könnt ihr nach eurem Geschmack variieren.

Geht super schnell und ist superlecker!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s